home_bg

Hoe kan ik mijn domeinnaam verhuizen?

We begrijpen dat dit soort zaken geen dagelijkse kost zijn voor je. Daarom zetten we enkele stappen op een rij. Kom je er niet uit? Geen probleem we helpen je graag. Bel. 010-8208890.

Stap 1
: Je vraagt de verhuiscode aan bij je huidige domeinprovider.
Deze verhuiscode kan je vaak via de beheeromgeving van je domeinprovider aanvragen. Als dat niet het geval is kan je rechtstreeks contact met hen opnemen.

Stap 2: Je geeft ons alle e-mail adressen door die bij het domein horen.
Indien de mail van het domein bij ons moet draaien hebben wij de e-mailadressen nodig zodat wij dit voor je kunnen instellen. Je ontvangt dan van ons nieuwe inloggegevens.

Wanneer de mail via je eigen mailserver loopt, de domeinprovider of je hebt een andere partij ingeschakeld (niet de domeinprovder) die jouw mailaccounts beheert. Hebben wij de zogeheten MX-records nodig. Dit moet altijd bij ons bekend zijn voordat wij de verhuizing in gang kunnen zetten.

Let op: een domeinverhuizing kan maximaal 5 werkdagen duren. Als je niet wilt verhuizen maar bij je huidige hostingpartij wilt blijven, kan je een DNS verwijzing doorvoeren. Dit wordt verder uitgelegd in "Website live zetten middels DNS verwijzing".

Domein informatie
Gegevens eigenaar domeinnaam
Facturatie gegevens domeinregistratie
Wouter Onis

Vul hieronder uw gegevens in.

logo-blockwise-full-dark
logo-sitewise-full-dark
logo-shopwise-full-dark